Websites openbare basisscholen Amersfoort
Hier kunt u alle links vinden naar andere openbare basisscholen in Amersfoort, die allen vallen onder het bestuur van Meerkring.

Websites voor ouders
Hier vindt u websites met informatie voor ouders over onderwijs.

Websites voor leerkrachten
Handige sites voor de leerkracht om te gebruiken.

Beeldmateriaal voor spreekbeurten/ werkstukken
Op school maken we gebruik van digitale schoolborden. De kinderen kunnen daarom gebruik maken van filmpjes om hun spreekbeurt aantrekkelijker te maken.
Websites tips voor werkstuk/ spreekbeurt

Websites kinderen taal
Bezig zijn met taal is goed voor kinderen. Vooral voor kinderen waarvor Nederlands de tweede taal is, is het fijn als ze veel Nederlands aangeboden krijgen door het kijken van televisie en het lezen van boeken. Ook het spellen van spelletjes op de computer kan bijdragen tot een goede woordenschat. Hier zijn een aantal leuke websites verzameld waar kinderen veel van kunnen leren.

Kleuters
Onderbouw
Middenbouw
Bovenbouw

Websites kinderen rekenen
Rekenen leer je door steeds maar weer te oefenen. Oefenen kan heel leuk zijn. Vooral met de spelletjes, die hier verzameld zijn. Ze maken het oefenen leuk en dragen er aan bij, dat kinderen snel en goed kunnen rekenen.

Kleuters
Onderbouw
Middenbouw
Bovenbouw