Aanmelden nieuwe leerling

Wat fijn dat u geinteresseerd bent in onze school!

Voor het aanmelden van nieuwe leerlingen kunt u terecht bij Gisela Hansen da Silva Monteiro van onze administratie.
Zij is bereikbaar op maandag, dinsdag van 08.00 - 13.30 uur en op donderdag van 08.00 - 13.00 uur.
Via de administratie kunt u een rondleiding laten inplannen of een aanmeldpakket aanvragen. Indien u direct een aanmelding wilt indienen, kunt u gebruik maken van dit aanmeldformulier. Denkt u er goed om, dat u alle gegevens invult. Wij behandelen alleen volledig ingevulde en ondertekende aanmeldingen.

Onze administratie is bereikbaar via:
E-mail: administratie.spectrum@meerkring.nl