Voor de ouders

U bent betrokken en actief. Daar zijn wij blij mee en trots op. Als ouders wilt u uw kind goed kunnen volgen, daarom houden wij gesprekken met ouders, geven we rapporten en zijn er rapportavonden. Ouders willen vaak ook weten hoe het werkt in een klas, daarom mag u Gast in de klas zijn en meekijken, houden we workshops en informatieavonden. Als u als ouder actief wilt zijn, hebben we veel mogelijkheden.

Op onze school is een actieve ouderraad, een medezeggenschapsraad en ruim 50 zeer actieve ouders die onze school beter maken. Zij doen bijvoorbeeld de volgende taken: bibliotheek beheer en uitleen, pleinwacht lopen, ouder café organiseren, de Vreedzame school ontwikkelen, hulp bij feesten, sport, schoolreis en fruit verzorgen voor de kinderen. Onze school staat bekend als een school met actieve ouders.

Via de links aan de linkerkant van deze pagina vindt u de op dit moment beschikbare informatie voor u als ouders.

Mocht u iets missen?
We staan altijd open voor suggesties