Het Team

Ad Goenee
Aanwezig op maandag t/m vrijdag

"Geloven in ieders kracht, betekent voor mij leiding geven aan een school waarbinnen kinderen, leraren en ouders zich ontwikkelen, ontplooien en waarbij we oog hebben voor elkaars talenten en eigen vermogen om positieve stappen te maken."

Elisabeth Rosema
Adjunct directeur
Leerkracht Plusklas groep 6-8
Aanwezig op maandag t/m woensdag + donderdag- en vrijdagochtend
"Welbevinden staat bij mij voorop. Wanneer een kind zich veilig voelt en lekker in zijn vel zit dan kan het kind het onderwijs oppakken dat het nodig heeft."

Annelies Drapers
Intern begeleider

"Echte aandacht werkt!"

José van Veldhuisen
Leerkracht groep 1/2A
Aanwezig op maandag t/m vrijdag

"Als leerkracht en teamleider jonge kind op 't Spectrum voel ik mij op mijn plek. Elke dag werken met jonge kinderen, hen verder brengen in spel en leren vind ik een uitdaging en geeft me veel plezier."

Trudy de Bie
Leerkracht groep 1/2B
Aanwezig op maandag t/m vrijdag

"Samen werken, samen leren en samen een gemeenschap zijn. Waarbij we elkaar vertrouwen, respecteren en het beste uit de kinderen halen binnen de mogelijkheden van ieder individu."

Jeanine van den Nieuwendijk
Leerkracht groep 1/2C
Aanwezig op maandag t/m vrijdag

"Als kinderen zich gezien en gewaardeerd voelen en tegelijkertijd uitgedaagd worden om zich optimaal te ontplooien, is mijn dag geslaagd. Ik geniet als ik zie dat leerlingen met plezier naar school gaan. "

Vian Saleh
Onderwijsassistent kleuters | Lid MR
Aanwezig op maandag t/m donderdag

"Op 't Spectrum accepteren, respecteren en waarderen we elkaar. We bieden ieder kind de kans om het beste uit zichzelf te halen!"

Paulien Rose - Netten
Onderwijsassistent kleuters
Aanwezig op maandag en dinsdag

"Samen delen, samen doen, samen jezelf kunnen zijn, samen je talenten ontwikkelen, samen werken aan een toekomst voor ieder kind!."

Hikmet Demirtas
Leerkracht groep 3A | Voorzitter MR | ICT Coördinator
Aanwezig op maandag,dinsdag, donderdag en vrijdag

"Ik voel mij veilig en thuis op ’t Spectrum, in het team bij de ouders en het belangrijkste met de kinderen. Doordat ik mij zo fijn voel kan ik de kinderen de veilige en leergierige omgeving geven om zich te ontwikkelen."

Annette Gosman
Leerkracht groep 3B

Najiha Ikajouan
Leerkracht groep 3A+B
Aanwezig op woensdag, donderdag en vrijdag

Renée Nieboer
Leerkracht groep 4
Aanwezig op maandag t/m woensdag

"Wanneer je in jezelf gelooft, heb je het eerste geheim naar succes ontdekt! Kinderen vertrouwen geven en ze het gevoel geven dat ze zichzelf mogen zijn. Een belangrijke basis om optimaal te kunnen ontwikkelen. Hier lever ik met veel plezier een bijdrage aan."

Lonneke ter Beek
Leerkracht groep 4+6A
Aanwezig op woensdag t/m vrijdag

Janna el Assati
Leerkracht groep 5A

Rachel Nieuwendaal
Leerkracht groep 5/6B
Aanwezig op maandag t/m woensdag

“Met plezier naar school gaan om samen te leren, te werken en te spelen. Om elke dag het beste uit jezelf en de ander te halen. Accepteren en respecteren dat we allemaal verschillend zijn. Dat is waar het mij om gaat.”

Lieke van Heijningen
Leerkracht groep 5/6B
Aanwezig op donderdag en vrijdag

Myrla Talahatu
Leerkracht groep 6A

Laura Hilhorst
Leerkracht 7A
Aanwezig op maandag t/m vrijdag

"Het gaat er niet om of je de beste bent. Het gaat er om of je beter bent dan gisteren."

Maaike Boerma
Leerkracht groep 7B
Aanwezig op maandag t/m vrijdag
"Iedere dag dat ik voor de klas sta is een dag om te werken aan de basis van het leven van een kind. Dit is iets groots, maar het bestaat uit allerlei (kleine) dingen. Juf zijn op het 't Spectrum maakt dat ik iedere dag weer mijn uiterste best mag doen om een bijdrage te leveren aan deze basis. Dat is mijn passie."

Latifa el Farssi
Leerkracht groep 8
Aanwezig op maandag t/m woensdag

"Het mooiste wat je een kind kunt geven, is een kans. Een kans om zich te ontplooien, een kans om anderen te ontmoeten en een kans om zich zo te ontwikkelen zodat ze het beste uit zichzelf kunnen halen."

Merlijn Visser
Leerkracht groep 8
Leerkracht "Ik kies voor zelfcontrole"
Aanwezig op woensdag t/m vrijdag
"Voor mij is het belangrijk om iedere dag ieder kind te zien. Met die intentie start en eindig ik de schooldag. Een goede sfeer in de groep is de basis om tot leren te komen. Hier werk ik ieder dag samen met mijn groep aan. Zowel in mijn groep 5/6 als in de Toptijdklas."

Ida Gosman
Leerkracht Plusklas groep 4-5
Leerkracht Familieklas
Aanwezig op maandag t/m vrijdag

"Ouders, kind en school: samen werken aan 'n positieve aanpak, bezig zijn met wat er kán."

Marleen Lempersz
Leerkracht Toptijd

Gisela Hansen da Silva Monteiro
Administratief medewerker
Aanwezig maandag, dinsdag en donderdag

"Voor al uw vragen omtrent de leerlingenadministratie kunt u bij mij terecht op maandag, dinsdag van 08.00 - 13.30 uur en op donderdag van 08.00 - 13.00 uur. Loop gerust eens binnen!"

Carla Ruimschoots
Gastvrouw

Vakleerkracht Gym

Olivier Manche
Gebouwbeheerder/ conciërge
Aanwezig op woensdagochtend, donderdag en vrijdag

Dhr. Tofik
Conciërge
Aanwezig op maandag, dinsdag en woensdag.

Ariaweg 115 - 3816 HJ - Amersfoort
T. 033-4720221