Het Team

Ad Goenee
Aanwezig op maandag t/m vrijdag

"Geloven in ieders kracht, betekent voor mij leiding geven aan een school waarbinnen kinderen, leraren en ouders zich ontwikkelen, ontplooien en waarbij we oog hebben voor elkaars talenten en eigen vermogen om positieve stappen te maken."

Annelies Drapers
Intern begeleider

"Echte aandacht werkt!"

José van Veldhuisen
Leerkracht groep 1/2A
Aanwezig op maandag t/m vrijdag

"Als leerkracht en teamleider jonge kind op 't Spectrum voel ik mij op mijn plek. Elke dag werken met jonge kinderen, hen verder brengen in spel en leren vind ik een uitdaging en geeft me veel plezier."

Trudy de Bie
Leerkracht groep 1/2B
Aanwezig op maandag t/m vrijdag

"Samen werken, samen leren en samen een gemeenschap zijn. Waarbij we elkaar vertrouwen, respecteren en het beste uit de kinderen halen binnen de mogelijkheden van ieder individu."

Jeanine van den Nieuwendijk
Leerkracht groep 1/2C
Aanwezig op maandag t/m vrijdag

"Als kinderen zich gezien en gewaardeerd voelen en tegelijkertijd uitgedaagd worden om zich optimaal te ontplooien, is mijn dag geslaagd. Ik geniet als ik zie dat leerlingen met plezier naar school gaan. "

Vian Saleh
Onderwijsassistent kleuters | Lid MR
Aanwezig op maandag t/m donderdag

"Op 't Spectrum accepteren, respecteren en waarderen we elkaar. We bieden ieder kind de kans om het beste uit zichzelf te halen!"

Paulien Rose - Netten
Onderwijsassistent kleuters
Aanwezig op maandag en dinsdag

"Samen delen, samen doen, samen jezelf kunnen zijn, samen je talenten ontwikkelen, samen werken aan een toekomst voor ieder kind!."

Hikmet Demirtas
Leerkracht groep 3 | Voorzitter MR | ICT Coördinator
Aanwezig op maandag t/m vrijdag

"Ik voel mij veilig en thuis op ’t Spectrum, in het team bij de ouders en het belangrijkste met de kinderen. Doordat ik mij zo fijn voel kan ik de kinderen de veilige en leergierige omgeving geven om zich te ontwikkelen."

Maaike Boerma
Leerkracht groep 4A
Aanwezig op maandag t/m vrijdag
"Iedere dag dat ik voor de klas sta is een dag om te werken aan de basis van het leven van een kind. Dit is iets groots, maar het bestaat uit allerlei (kleine) dingen. Juf zijn op het 't Spectrum maakt dat ik iedere dag weer mijn uiterste best mag doen om een bijdrage te leveren aan deze basis. Dat is mijn passie."

Ida Gosman
Leerkracht groep 4B
Leerkracht Familieklas
Aanwezig op maandag t/m vrijdag

"Ouders, kind en school: samen werken aan 'n positieve aanpak, bezig zijn met wat er kán."

Lieke van Heijningen
Leerkracht groep 4B
Momenteel met zwangerschapsverlof

Laura Hilhorst
Leerkracht 5A
Aanwezig op maandag t/m vrijdag

"Het gaat er niet om of je de beste bent. Het gaat er om of je beter bent dan gisteren."

Rachel Nieuwendaal
Leerkracht groep 5/6B
Aanwezig op maandag t/m woensdag

“Met plezier naar school gaan om samen te leren, te werken en te spelen. Om elke dag het beste uit jezelf en de ander te halen. Accepteren en respecteren dat we allemaal verschillend zijn. Dat is waar het mij om gaat.”

Merlijn Visser
Leerkracht Toptijd  |  Leerkracht groep 5/6B
Aanwezig op woensdag t/m vrijdag

"Voor mij is het belangrijk om iedere dag ieder kind te zien. Met die intentie start en eindig ik de schooldag. Een goede sfeer in de groep is de basis om tot leren te komen. Hier werk ik ieder dag samen met mijn groep aan. Zowel in mijn groep 5/6 als in de Toptijdklas."

Latifa el Farssi
Leerkracht groep 7
Momenteel met zwangerschapsverlof

"Het mooiste wat je een kind kunt geven, is een kans. Een kans om zich te ontplooien, een kans om anderen te ontmoeten en een kans om zich zo te ontwikkelen zodat ze het beste uit zichzelf kunnen halen."

Meester Rolf
Leerkracht groep 7
Aanwezig maandag t/m vrijdag

"Alles wat aandacht krijgt, groeit."

Willem Massier
Leerkracht groep 7 en 8 | Leerkracht Ta(A)lentklas
Lid MR en coördinator website
Aanwezig op woensdag en vrijdag

"Samenwerken op basis van wederzijds respect en betrokkenheid."

Gea Riksen
Leerkracht groep 8
Coach voortgezet onderwijs
Aanwezig op maandag t/m donderdag

"Uit kinderen halen wat erin zit en hierbij rekening houden met al hun competenties maar ook hun kleurrijke leefwereld, waardoor ze zich krachtig kunnen ontwikkelen tot zelfstandige mensen."

Elisabeth Rosema
Leerkracht Plusklas
Aanwezig op maandag t/m woensdag + donderdag- en vrijdagochtend

"Welbevinden staat bij mij voorop. Wanneer een kind zich veilig voelt en lekker in zijn vel zit dan kan het kind het onderwijs oppakken dat het nodig heeft."

Gisela Hansen da Silva Monteiro
Administratief medewerker
Aanwezig maandag, dinsdag en donderdag

"Voor al uw vragen omtrent de leerlingenadministratie kunt u bij mij terecht op maandag, dinsdag van 08.00 - 13.30 uur en op donderdag van 08.00 - 13.00 uur. Loop gerust eens binnen!"

Carla Ruimschoots
Gastvrouw

Luuk Elschot
Vakleerkracht Gym

Aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

"Je hoeft niet alles te kunnen, als je het maar probeert”

Olivier Manche
Gebouwbeheerder/ congiërge
Aanwezig op woensdagochtend, donderdag en vrijdag

Dhr. Tofik
Conciërge
Aanwezig op maandag, dinsdag en woensdag.

Ariaweg 115 - 3816 HJ - Amersfoort
T. 033-4720221