Websites voor ouders
Hier vindt u websites met informatie voor ouders over onderwijs.

Beeldmateriaal voor spreekbeurten/ werkstukken
Op school maken we gebruik van digitale schoolborden. De kinderen kunnen daarom gebruik maken van filmpjes om hun spreekbeurt aantrekkelijker te maken.
Websites tips voor werkstuk/ spreekbeurt

Websites kinderen taal
Bezig zijn met taal is goed voor kinderen. Vooral voor kinderen waarvor Nederlands de tweede taal is, is het fijn als ze veel Nederlands aangeboden krijgen door het kijken van televisie en het lezen van boeken. Ook het spellen van spelletjes op de computer kan bijdragen tot een goede woordenschat. Hier zijn een aantal leuke websites verzameld waar kinderen veel van kunnen leren.

Kleuters
Onderbouw
Middenbouw
Bovenbouw

Websites kinderen rekenen
Rekenen leer je door steeds maar weer te oefenen. Oefenen kan heel leuk zijn. Vooral met de spelletjes, die hier verzameld zijn. Ze maken het oefenen leuk en dragen er aan bij, dat kinderen snel en goed kunnen rekenen.

Kleuters
Onderbouw
Middenbouw
Bovenbouw

Gynzy

Gynzy is een programma dat wij op school gebruiken voor het lesgeven met het digibord. => Gynzy
Gynzy heeft nu ook speciaal voor kinderen gynzy kids gemaakt. Een aantal leerkrachten gebruiken gynzy kids om huiswerk op te geven. Uw kind heeft dan van de leerkracht een eigen inlog gekregen. => Gynzy kids

Voor het Hogekwartier, Schuilenburg en Randenbroek:

Volg ons ook via Instagram.

OBS 't Spectrum is aangesloten bij Meerkring, stichting voor primair onderwijs Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl

Kindcentrum Het Scala
Mailen kan via het contactformulier boven aan de pagina.