Nieuws

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Beslisboom (versie 6 februari 2021)
15 maart 2021
Twijfelt u of u kind wel of niet naar school mag komen, raadpleegt u dan de beslisboom. Deze beslisboom is leidend en wordt ook op school gehanteerd, wanneer wij leerlingen met klachten in de klas hebben.
Lees meer
Fietsverlichting
09 december 2020
Fiets je met fietsverlichting aan, dan verklein je de kans op kleerscheuren. Je valt dan namelijk meer op en ook zie jij de weg voor je een stuk beter. Gelukkig gaan de meeste fietsers goed zichtbaar over straat. Sta jij ook AAN?
Lees meer
De Vreedzaamlaan
07 december 2020
Binnen de lessen van Vreedzaam is er in de afgelopen periode gewerkt aan Blok 3 - We hebben oor voor elkaar. We hebben dit in school zichtbaar gemaakt door het creëren van De Vreedzaamlaan.
Lees meer
Nieuw buitenspeel materiaal
12 november 2020
Dinsdag hadden we voor de kinderen van groep 1 en 2 een hele grote verrassing. We hebben nieuw buitenspeel materiaal mogen aanschaffen. De kinderen waren erg onder de indruk. Voor één keer mochten een paar kinderen door de school heen op de fietsjes naar buiten fietsen.
Lees meer
Respectweek
10 november 2020
In de Week van Respect richten wij ons op jongeren; de generatie van de toekomst. Want wat zij jong leren, nemen zij de rest van hun leven mee. Respectvol samenleven begint daarom op school.
Lees meer
Oproep MR
15 oktober 2020
De MR is op zoek naar een nieuw lid. Lijkt het u leuk om ook mee te
denken over het beleid rond en in de school? Dan is deelname aan de
MR echt iets voor u! U kunt zich opgeven via:
mr.spectrum@meerkring.nl.
Lees meer
ABC activiteiten
15 oktober 2020
Van schaken wordt je slimmer en het is nog leuk ook! Wil je ook leren schaken? Dat kan bij ons op school.
Lees meer
Overvang naar PARRO
15 oktober 2020
oals u waarschijnlijk al gemerkt heeft, zijn wij gestart met Parro. De communicatie-app, waarmee wij ouders snel en eenvoudig kunnen bereiken. Via Parro zullen wij u voortaan informeren over schoolzaken, uitnodigen voor rapport gesprekken en ook ontvangt u voortaan onze nieuwsbrief via Parro.
Lees meer
Beslisboom - neusverkoudheid
15 september 2020
Deze beslisboom is ontwikkeld op basis van de richtlijnen van het RIVM en is een leidraad voor ouders en medewerkers in kinderopvang en het basisonderwijs. Met onderstaande beslisboom kun je beoordelen of een verkouden kind wel of niet naar de kinderopvang/school mag.
Lees meer
B-Slim - drink meer water!
08 september 2020
We willen meer gaan richting gezond drinken op school. Daarom wordt er in de kleine pauze altijd water gedronken op school. Groep 1 t/m 3 krijgt een dopper (waterfles) die op school blijft.
Lees meer
Zomerpretpas 2020
07 juli 2020
De zomerpretpas komt er weer aan. Ook dit jaar is er weer een leuk filmpje over de ZomerPretPas 🙂 https://www.youtube.com/watch?v=rLiyVE7bIXs&feature=share

2
Lees meer
Ziekmelding tijdens schoolsluiting
18 maart 2020
Tijdens de sluiting van de school, blijken wij alsnog verplicht te zijn om ziekmeldingen in de computer te zetten. Wanneer uw kind ziek is wilt u dit dan melden bij Gisela (administratie) en wanneer uw kind beter is wilt u dit dan ook weer melden bij Gisela.
Lees meer
Corona uitleg voor kinderen
18 maart 2020
In de bijlage treft u een poster met daarop de uitleg wat Corona betekent, speciaal voor kinderen.
Lees meer
Huiswerkpakket ligt klaar
16 maart 2020
Dinsdag 17 maart liggen de huiswerkpakketten voor uw kinderen klaar. Lees goed de instructies voor het ophalen van de huiswerkpakketten.
Lees meer
Brief vanuit directie 't Spectrum
15 maart 2020
Brief vanuit directie 't Spectrum (15-03-2020)
Lees meer
Pagina 2 van 4Eerste   Vorige   1  [2]  3  4  Volgende   Laatste   
Voor het Hogekwartier, Schuilenburg en Randenbroek:
kies openbare basisschool 't Spectrum!
Vreedzame school, goed onderwijs, veel extra’s!

Volg ons

Volg ons ook via Instagram.

Stichting

OBS 't Spectrum is aangesloten bij Meerkring, stichting voor primair onderwijs Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl



Lees verder

Contact

OBS 't Spectrum
Ariaweg 115
3816 HJ  AMERSFOORT
Telefoon: 033 - 472 0221
Mailen kan via het contactformulier boven aan de pagina.

Plan route