Prijsvraag nieuwsbrief

De nieuwsbrief van 't Spectrum krijgt een nieuw uiterlijk. Een die past bij de huisstijl van onze school. Wij vinden dat daar ook een nieuwe passende naam bij hoort. Wat is er nou leuker, dan dat onze eigen leerlingen deze naam mogen bedenken.
Speciaal hiervoor hebben wij een prijsvraag bedacht: "Bedenk de nieuwe naam voor de nieuwsbrief". Deze winactie start maandag 4 maart na de voorjaarsvakantie.
Alle leerlingen mogen meedoen en hun opgave inleveren in de stembus. Dit kan tot 15 maart 2019. Op vrijdag 22 maart zal de prijsuitreiking van de winnende naam bekend gemaakt worden. De gelukkige winnaar ontvangt dan een bioscoopbon voor 4 personen. DOE MEE EN WIN! WIE WEET WIN JIJ DIE LEUKE PRIJS!

• Afbeelding flyer