Inspectiebeoordeling GOED!

Op 12 mei 2022 kwam de inspectie langs op Kindcentrum Het Scala (obs ‘t Spectrum) en beoordeelde ons met een 'GOED'! En dat hebben we met onze medewerkers, ouders en leerlingen samen bereikt.

‘Deze school is een leerschool voor andere scholen rondom burgerschap en de verbinding met ouders, leerlingen, team en maatschappij’, aldus de inspectie.

Van harte gefeliciteerd aan alle kinderen, ouders, teamleden  en kinderopvangorganisatie Partou! Samen vormen wij kindcentrum Het Scala. Op naar EXCELLENT!
  • inspectie
Voor het Hogekwartier, Schuilenburg en Randenbroek:

Volg ons ook via Instagram.

OBS 't Spectrum is aangesloten bij Meerkring, stichting voor primair onderwijs Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl

Kindcentrum Het Scala
Mailen kan via het contactformulier boven aan de pagina.