Nieuws

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
OPEN DAG - woensdag 6 oktober 2021
16 september 2021
De Amersfoortse scholen houden op woensdag 6 oktober open dagen. U bent van harte welkom op woensdag 6 oktober tussen 09.00 - 17.00 uur. Kom gezellig langs om een kijkje te nemen bij ons op de Dubbelster! Klik op de folder voor een leuke introductievideo
Lees meer
NIEUW! Absentie melding via Parro
14 september 2021
Is het u al opgevallen dat er in Parro een nieuw menu voor ziek- en afwezig melden aanwezig is? Via het hoofdscherm 'groepen' drukt u eenvoudig op het menu 'Absenties'. Hier kunt u verschillende meldingen aanmaken.
Lees meer
Weerbaarheidstraining meiden 8-18 jaar
13 september 2021
De Buurtsportcoach organiseert een Weerbaarheidstraining meiden 8-18 jaar. Binnen deze training geven we aandacht aan zowel het fysieke als mentale aspect. Doe jij ook mee?
Lees meer
SWV De Eem - Inspiratieavond 5 oktober 2021
13 september 2021
Hierbij de uitnodiging voor de inspiratieavond Ik ben oké, jij bent oké! op 5 oktober a.s. voor ouders, onderwijs- en zorgprofessionals.
Lees meer
Wijkcentrum Het Klokhuis
13 september 2021
Wat vind jij belangrijk voor Het Klokhuis? Het oude wijkcentrum Het Klokhuis is toe aan een nieuwe start. Nieuwe tijden, nieuwe ideeën, nieuwe mogelijkheden.
Lees meer
Beslisboom 20-08-2021
30 augustus 2021
BESLISBOOM 0 jaar t/m groep 8 thuisblijven of niet?
Via dit overzicht kunt u uitsluiten of uw kind bij klachten wel of niet naar school mag komen.
Lees meer
Kies je sport
15 april 2021
Deze week krijgen alle leerlingen weer het Kies je sport boekje mee naar huis, met een leuk aanbod om kennis te maken met diverse sporten.
Lees meer
Beslisboom (versie 6 februari 2021)
15 maart 2021
Twijfelt u of u kind wel of niet naar school mag komen, raadpleegt u dan de beslisboom. Deze beslisboom is leidend en wordt ook op school gehanteerd, wanneer wij leerlingen met klachten in de klas hebben.
Lees meer
Fietsverlichting
09 december 2020
Fiets je met fietsverlichting aan, dan verklein je de kans op kleerscheuren. Je valt dan namelijk meer op en ook zie jij de weg voor je een stuk beter. Gelukkig gaan de meeste fietsers goed zichtbaar over straat. Sta jij ook AAN?
Lees meer
De Vreedzaamlaan
07 december 2020
Binnen de lessen van Vreedzaam is er in de afgelopen periode gewerkt aan Blok 3 - We hebben oor voor elkaar. We hebben dit in school zichtbaar gemaakt door het creëren van De Vreedzaamlaan.
Lees meer
Nieuw buitenspeel materiaal
12 november 2020
Dinsdag hadden we voor de kinderen van groep 1 en 2 een hele grote verrassing. We hebben nieuw buitenspeel materiaal mogen aanschaffen. De kinderen waren erg onder de indruk. Voor één keer mochten een paar kinderen door de school heen op de fietsjes naar buiten fietsen.
Lees meer
Respectweek
10 november 2020
In de Week van Respect richten wij ons op jongeren; de generatie van de toekomst. Want wat zij jong leren, nemen zij de rest van hun leven mee. Respectvol samenleven begint daarom op school.
Lees meer
Oproep MR
15 oktober 2020
De MR is op zoek naar een nieuw lid. Lijkt het u leuk om ook mee te
denken over het beleid rond en in de school? Dan is deelname aan de
MR echt iets voor u! U kunt zich opgeven via:
mr.spectrum@meerkring.nl.
Lees meer
ABC activiteiten
15 oktober 2020
Van schaken wordt je slimmer en het is nog leuk ook! Wil je ook leren schaken? Dat kan bij ons op school.
Lees meer
Overvang naar PARRO
15 oktober 2020
oals u waarschijnlijk al gemerkt heeft, zijn wij gestart met Parro. De communicatie-app, waarmee wij ouders snel en eenvoudig kunnen bereiken. Via Parro zullen wij u voortaan informeren over schoolzaken, uitnodigen voor rapport gesprekken en ook ontvangt u voortaan onze nieuwsbrief via Parro.
Lees meer
Pagina 1 van 3Eerste   Vorige   [1]  2  3  Volgende   Laatste   
Voor het Hoge Kwartier, Schuilenburg en Randenbroek:
kies openbare basisschool 't Spectrum!
Vreedzame school, goed onderwijs, veel extra’s!

Volg ons

Volg ons ook via Instagram.

Stichting

OBS 't Spectrum is aangesloten bij Meerkring, stichting voor primair onderwijs Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nlLees verder

Contact

OBS 't Spectrum
Ariaweg 115
3816 HJ  AMERSFOORT
Telefoon: 033 - 472 0221
Mailen kan via het contactformulier boven aan de pagina.

Plan route