Schoolbibliotheek

't Spectrum heeft een eigen schoolbibliotheek. Deze bevindt zich in de hal van de school. Hier lenen de kinderen boeken om in de groep te lezen.

Je kunt ook surfen naar https://obs-spectrum.auralibrary.nl/auraicx.aspx.
Via de link kom je op de Portal van Aura. Daar kun je zien, wat er in de schoolbieb is en wat er eventueel over dat onderwerp nog meer te vinden is in de openbare bieb.

Kinderen mogen ook boeken mee naar huis. Deze gaan in een speciale tas voor het weekend mee naar huis. Het is de bedoeling dat de boeken maandag in de tas weer mee naar school gegeven worden.