Buitenkast

Een veilige speelplek, waar je lekker kunt spelen en je niet weggestuurd wordt, dat is voor veel kinderen steeds moeilijker te vinden.
Een Buitenkast lost dit probleem op. Kinderen vinden hier allerlei buitenspeelgoed en sport- en spelmateriaal. Zo zijn er skelters, skeelers, ballen, rackets, fietsjes, hockeysticks en poppenwagens.

Wie lid is van de Buitenkast kan speelgoed (gratis) lenen en er in de directe omgeving van de Buitenkast mee spelen. Duurder speelgoed betalen kinderen met Buitenkastmuntjes. Ze verdienen deze muntjes met het doen van kleine klusjes in de buurt.
En behalve lekker spelen met mooi materiaal biedt de Buitenkast regelmatig sport- en spelactiviteiten.

Openingstijden Buitenkast
Maandag t/m vrijdag: 13:00 uur - 17:00 uur