Continurooster


OBS 't Spectrum werkt met een continurooster. Onze lestijden zijn van 08:30 uur tot 14:15 uur. De deur gaat open vanaf 08:20 uur.

Het continuerooster houdt in dat alle kinderen van maandag t/m vrijdag tussen de middag op school eten. De middagpauze bestaat uit 15 minuten eten in de groep met de eigen leerkracht. Daarna gaan de kinderen bij goed weer een half uur naar buiten. Het buiten spelen is verdeeld in 2 tijden. Om twaalf uur gaat de eerste groep kinderen naar buiten en om half één de volgende groep. Bij slecht weer spelen de kinderen binnen in de school. Op het plein houden leerkachten/ medewerkers van de school en ouders samen toezicht.

Overblijven
De kinderen nemen hun eigen eten mee naar school. Aan de ouders is verzocht om twee pakketjes te maken. Het lunchpakket wordt in speciale kasten bewaard, zodat kinderen dit niet in de kleine pauze op kunnen eten.

De kosten voor het overblijven zijn €10,- per jaar per kind. Dit geld wordt onder andere gebruikt om één keer per week fruit aan de kinderen te kunnen geven. Verder wordt er spelmateriaal voor binnen en voor buiten van gekocht.

Water drinken
We willen meer gaan richting gezond drinken op school. Daarom wordt er in de kleine pauze altijd water gedronken op school. Groep 1 t/m 3 krijgt een dopper (waterfles) die op school blijft. Groep 4 t/m 8 nemen zelf water mee naar school. In de grote pauze mag water natuurlijk ook. Dit doen we in samenwerking met B-Slim.
 

Voor het Hogekwartier, Schuilenburg en Randenbroek:
kies openbare basisschool 't Spectrum!
Vreedzame school, goed onderwijs, veel extra’s!

Volg ons

Volg ons ook via Instagram.

Stichting

OBS 't Spectrum is aangesloten bij Meerkring, stichting voor primair onderwijs Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nlLees verder

Contact

OBS 't Spectrum
Ariaweg 115
3816 HJ  AMERSFOORT
Telefoon: 033 - 472 0221
Mailen kan via het contactformulier boven aan de pagina.

Plan route