Continurooster

OBS 't Spectrum werkt met een continurooster. Onze lestijden zijn van 08:30 uur tot 14:15 uur. De deur gaat open vanaf 08:20 uur.

Het continuerooster houdt in dat alle kinderen van maandag t/m vrijdag tussen de middag op school eten. De middagpauze bestaat uit 15 minuten eten in de groep met de eigen leerkracht. Daarna gaan de kinderen bij goed weer een half uur naar buiten. Het buiten spelen is verdeeld in 2 tijden. Om twaalf uur gaat de eerste groep kinderen naar buiten en om half één de volgende groep. Bij slecht weer spelen de kinderen binnen in de school. Op het plein houden leerkachten/ medewerkers van de school en ouders samen toezicht.

Overblijven
De kinderen nemen hun eigen eten mee naar school. Aan de ouders is verzocht om twee pakketjes te maken. Het lunchpakket wordt in speciale kasten bewaard, zodat kinderen dit niet in de kleine pauze op kunnen eten.

De kosten voor het overblijven zijn €10,- per jaar per kind. Dit geld wordt onder andere gebruikt om één keer per week fruit aan de kinderen te kunnen geven. Verder wordt er spelmateriaal voor binnen en voor buiten van gekocht.

Ariaweg 115 - 3816 HJ - Amersfoort
T. 033-4720221