Jaarplan en Onderwijsrapport

Op deze pagina meer informatie over het Jaarplan. Daarnaast vindt u het rapport van de onderwijsinspectie en ons school ondersteuningsprofiel, dat hoort bij Passend Onderwijs.

Jaarplan
In het jaarplan wordt nader omschreven wat onze missie en visie is. Welke programmalijnen binnen ons onderwijs worden toegepast. Hoe de behaalde resultaten kunnen worden verbetert en hoe de samenwerking tussen de kinderen, ouders en het team op een Vreedzame school wordt vormgegeven. Hierbij zijn de principes van Vreedzaam leidend.

jaarplan 2017-2018

Onderwijsrapport