Huiswerkpakket ligt klaar

Beste ouders en/of verzorgers, 

Morgenochtend (17 maart) kunt u de huiswerkpakketjes voor uw kind ophalen tussen 8.30 en 9.00 uur. De leerkrachten zullen op het schoolplein staan met voor ieder kind een tasje. We verzoeken dat één ouder of eventueel de oudste van het gezin voor het gehele gezin de tasjes komt halen, dit om teveel drukte te voorkomen. 
In dit pakket zit alles voor de komende 3 weken met een goede uitleg van de leerkracht. Volg de instructies en maak wat er gepland staat, dit moet het is geen keuze. Verder werken mag absoluut niet. In dit pakket zitten zowel werkboeken als toegangscodes om op de computer te kunnen werken. 

Mocht uw kind of iemand uit het gezin Corona hebben, willen jullie dit dan aan de leerkracht of directie mailen dan zijn we daarvan op de hoogte. Wij zullen zorgvuldig en volgens AVG met de ze informatie omgaan. Het doorgeven is niet verplicht, maar stellen we wel op prijs. 

Bent u werkzaam in een vitaal beroep en hebt u geen enkele mogelijkheid tot opvang van uw kinderen dan kunt u dit doorgeven aan de directie: elisabeth.rosema@meerkring.nl. Doe dit zo spoedig mogelijk zodat we iets kunnen regelen voor uw kind. Hierover is zondagavond ook een mail verstuurd.  

Wij houden u op de hoogte over eventuele veranderingen en wanneer de kinderen weer op school worden verwacht.  

Met vriendelijke groet namens het gehele team, 

Elisabeth Rosema 
Voor het Hoge Kwartier, Schuilenburg en Randenbroek:
kies openbare basisschool 't Spectrum!
Vreedzame school, goed onderwijs, veel extra’s!

Volg ons

Volg ons op LinkedIn en dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla.


Stichting

OBS 'T Spectrum is aangesloten bij Meerkring, stichting voor openbaar primair onderwijs Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort,  heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies voor je doet?

Lees verder

Contact

OBS 't Spectrum
Ariaweg 115
3816 HJ  AMERSFOORT
Telefoon: 033 - 472 0221
info.spectrum@meerkring.nl

Plan route