Onderwijs wethouder komt voorlezen: Kikker is Kikker

"Geef een prentenboek cadeau!", zo luidt de landelijke actie die laat ziek hoe leuk en belangrijk lezen is. In het kader van de actie 033leestvoor bracht Wethouder Fatma Koser Kaya, op maandag 15 april 2019, een bezoek aan onze school. Speciaal om onze jonge kinderen voor te lezen uit het boek Kikker is Kikker van Max Velthuijs. Een boek dat gaat over geloven in je kracht en de kracht van anderen.  Alle kinderen waren als Kikkers omgetoverd en luisterden aandachtig naar het verhaal van Kikker is Kikker. Na afloop kregen zij het mooie boek cadeau namens de Gemeente Amersfoort. Bedankt Wethouder voor uw komst naar onze school! Ook waren er veel ouders aanwezig, wat fijn dat u er was om samen met u kind te luisteren naar het verhaal! In het filmpje kunt u terug zien hoe gezellig het voorlezen was. 

 

Media
  • voorlezen
Voor het Hoge Kwartier, Schuilenburg en Randenbroek:
kies openbare basisschool 't Spectrum!
Vreedzame school, goed onderwijs, veel extra’s!

Volg ons

Volg ons op LinkedIn en dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla.


Stichting

OBS 'T Spectrum is aangesloten bij Meerkring, stichting voor openbaar primair onderwijs Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort,  heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies voor je doet?

Lees verder

Contact

OBS 't Spectrum
Ariaweg 115
3816 HJ  AMERSFOORT
Telefoon: 033 - 472 0221
info.spectrum@meerkring.nl

Plan route