Winnaar prijsvraag nieuwsbrief

De afgelopen 2 weken hebben er meer dan 100 leerlingen meegedaan aan de prijsvraag. Wat een fantastische deelname!
Uit al deze inzendingen hebben we 6 favorieten gekozen. Dit waren de meest originele, grappigste, unieke en namen.
Alle teamleden mochten hun stem uitbrengen op de 6 favorieten en de naam met de meeste stemmen heeft gewonnen.
De nieuwe naam voor onze nieuwsbrief is geworden: SPECVIEWS! Khadija uit groep 8 heeft met het bedenken van deze naam de prijs gewonnen. GEFELICITEERD! Veel plezier met de bioscoopbonnen.
Wij bedanken alle leerlingen voor hun deelname!

• Afb. winnaar