Nieuwsbrief en Jaarplanning

Onze nieuwsbrief is een informatiebulletin voor ouders en leerlingen van OBS ‘t Spectrum. De nieuwsbrief wordt 1 keer per maand  aan de ouders verstuurd. Voor ouders die geen beschikking hebben over internet is er een papieren exemplaar te verkrijgen bij de administratie.

Specview 1 - september 2019        Specview 4 - februari 2020          Specview 7 - mei 2020
Specview 2 - december 2019
Specview 5 - maart 2020    Specview 8 - juni/juli 2020
Specview 3 - december 2019   Specview 6 - april 2020

In onze jaarplanning vindt u algemene schoolinformatie en de kalender van het lopende schooljaar.
Jaarplanning 2019-2020

OBS 'T Spectrum  is aangesloten bij Meerkring, stichting voor primair onderwijs Amersfoort.
Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl